Butterfly tafel van Magnus Olesen

Butterfly tafel van Magnus Olesen, prijzen vanaf € 1.490,- rechthoekig. Het prachtige pootstel is gemaakt van gepolijst aluminium, terwijl de verticale en horizontaleelementen zwart gelakt zijn.De kern van het tafelblad is multiplex met een verjongde rand, blank gelakt of zwart gebeitst. Standaard leveren wij de tafelbladen met een afgeschuinde rand.

Butterfly vergadertafel Magnus Olesen 3 werkbladen

Magnus Olesen is een gerenommeerd Deens meubelbedrijf dat in 1937 werd opgericht door ontwerper Magnus Olesen.

Afmetingen en kleuren

Onderstel gepolijst aluminium en zwart gelakt. Blad linoleum van Forbo, houtfineer of hpl. De tafel is verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Rond, vierkant, rechthoekig en tonvormig. Zie onderstaand schema.

Robuust pootstel tafel Butterfly Magnus Olesen en prijzen
Afwerking / kleuren tafelbladen Butterfly van Magnus Olesen

Naast de bladafwerkingen eiken fineer en linoleum kunt u ook kiezen voor een HPL in diverse kleuren van Formica en Duropal. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat.

Afmetingen en uitvoeringen Butterfly tafels Magnus Olesen

Voor het uitvergroten van bovenstaande uitvoeringen en afmetingen, klik op onderstaand icon brochure Magnus Olesen Butterfly tafel

Enkele voorbeeld opstellingen

bijpassende stoelen Butterfly Vergadertafel Magnus Olesen voorbeeld 1
Butterfly Vergadertafel en bijpassende stoel Magnus Olesen voorbeeld 2

Thuiswerkplekken van Magnus Olesen

Ook voor de thuissituatie heeft Magnus Olesen prachtige en stijlvolle oplossingen. Elegante werktafels en stoere bijpassende bureaustoelen. Bijvoorbeeld de sfeervolle Freya desk en de praktische Slender table. Voor afbeeldingen, afmetingen en prijzen ga naar de Thuiswerk Shop. De Thuiswerk Shop is onderdeel van Renew-Id The Netherlands.

Graag meer informatie over het programma van Magnus Olesen

Naam *
E-mail / telefoon *
Bericht / vraag *

Magnus Olesen heeft een prachtige collectie hoogwaardige meubelen. Wij nodigen u graag uit eens een kijkje te op www.magnusolesen.dk en ontdek wat dit mooie merk nog meer te bieden heeft.