Metamorfose
Directiekantoor, vergaderruimte en werkplekken
Make-over van directiekantoren, vergaderruimte en de kantoren t.b.v. 30 werkplekken. Het betreft een gebouwd uit de jaren 30. De ruimten zijn gerenoveerd; installatiewerk zoals verwarming, airco en electriciteit aangelegd, gestoffeerd, geschilderd en ingericht. Led-panelen 3000 Kelvin, voor een wat warmere sfeer in de thema kamers. In de kantoren zijn Led-panelen toegepast met 4000 Kelvin. Lambrisering in een grijstint en de wanden oud wit. De beschadigingen op de oude binnenmuren zijn gewoon zichtbaar. Plafond is in een donkere grijstint gespoten.

Kantoor metamorfose voor renovatie

Buitenmuren zien er prachtig uit maar zijn helaas enkel steens. Dus voorzetwanden geplaatst en isolatie. Verwarming en airco d.m.v. o.a. airsocks.

Metamorfose directiekantoor na renovatie

Vloerbedekking Bonaparte B777, originele Segmented Eames onderstellen voor de tafels, Revolt stoelen, Quinty bureaustoel, vloerlamp Hitchcock van Frandsen, hanglamp inspiratie Artichoke.

Metamorfose bureau en vergadertafel
Make-over kantoor met ronde tafel en 4 stoelen
Metamorfose kantoor met planten, vloerlamp en kast

Vergaderruimte
Een vergaderruimte t.b.v. minimaal 10 personen. Afgesloten van de overige ruimten dmv glaswanden en glazen deuren. Vergadertafel van Pedrali, stoelen recyclebaar van De Vorm en tapijttegels van Desso. Raambekleding houten jaloezieen retro uitvoering. Eenvoudige pantry in de doorloop met koffiemachine, koelkast, vaatwasser. In de pantry zijn zowel vloeren, wanden en plafond in de kleur antraciet. Enkele railspots in kleur zwart van Interno Internova zorgen voor de verlichting. Houdt goed rekening met de lichtkleur, aantal Lumen en stralingshoek.

Make-over voor inrichting vergaderruimte

Aanleg leidingwerk alvorens aanbrengen cement dekvloer.

Metamorfose vergaderruimte met grote vergadertafel en glazen wand

Nog in te richten. Interactieve screen en statafel voor kort overleg.

Metamorfose vergaderruimte voor verbouwing en irichting

Plaats voor de vergaderruimte. Buitenmuren voorzien van voorzetwanden en isolatie. Binnenmuren ruw gelaten en in een oude wit tint gebracht.

Metamorfose vergaderruimte na renovatie. Vergadertafel 10 personen

Vergadertafel 120 x 360 cm met recyclebare stoelen van De Vorm. Vloerbedekking Desso concrete. Led-panelen 4000 K. Retro hanglampen en glazenwand.

Kantoren
De ruimte was al jaren niet meer in gebruik. In de winter koud en kil en op zomerse dagen bloedheet. Een prachtige oude industriele ruimte. Helaas konden we niet alle authentieke elementen behouden. Buitenmuren waren enkel steens en het plafond was eveneens niet geisoleerd. Na isolatie, renovatie en aanleg diverse voorzieningen zijn de kantoorruimten ingericht met 30 werkplekken en statafels tbv kort actief overleg. Alle werktafels zijn uiteraard in hoogte verstelbaar en tevens zijn een aantal zit-sta bureautafels geplaatst voor de staanders onder ons. Afmetingen O-poot tafels 80 x 180 cm. Stoelen van Chair Supply type 706-cs, rug in zwart mesh.

Metamorfose kantoorruimte voor renovatie

Een prachtige ruimte uit de jaren 30. De sfeer van vervlogen jaren is voelbaar. Maar buitenmuren helaas niet geïsoleerd.

Metamorfose kantoorruimte voor 30 werkplekken

Resultaat na 3 maanden renoveren, installatiewerk, stofferen, schilderen en inrichten. Kantoorinrichting en kantoorontwerp

Metamorfose kantoorruimte vloeren, wanden en plafonds

Vloer, achterwand en plafond in dezelfde kleur

Metamorfose looppaden uitgelicht met spots tussen kasten en wanden

Spots voor het uitlichten van gangpad

Een metamorfose met planten sanseveria's

Tafels, schuifdeurkasten, plantenbakken Ral 9016

Kantoor metamorfose met veel planten

Led panelen 60 x 60 cm met opbouwsysteem

Werkruimte én vergaderruimte
Een multifunctionele ruimte. Tafel te gebruiken als bureautafel, vergadertafel tbv 4 personen en de ruimte is geschikt voor een onderonsje voor 2. Klassieke tafel van Gispen, kuipstoelen van Hay, retro vloerbedekking van Desso. Raambekleding houten jaloezieen, eveneens in retro uitvoering. Ledpanelen met opbouwsysteem 3000 Kelvin en sfeerverlichting vloerlampen jaren 60.

Metamorfose kantoorruimte voor renovatie

Buitenmuren zijn helaas niet geïsoleerd. Voorzetwanden en isolatie materiaal noodzakelijk.

Metamorfose kantoorruimte voor 30 werkplekken

Multifunctionele ruimte. Flexibele werkplek voor 1, overleg voor 2 en vergaderen tot 4 personen.

Metamorfose kantoorruimte voor renovatie
Metamorfose kantoorruimte voor 30 werkplekken
Metamorfose kantoorruimte vloeren, wanden en plafonds

Houten retro jaloezieën, kleur Wengé

Metamorfose looppaden uitgelicht met spots tussen kasten en wanden

Vloerbedekking Bonaparte Vintage B-777

Een metamorfose met planten sanseveria's

Vloerlampen jaren 60

Kantoor metamorfose met veel planten

Gestoffeerde kuipstoelen Kvadrat Remix 0662