Design klassieker The Original, since 1998

Moderne eiken vergadertafel, bureautafel, eettafel. Tafel The Original is door haar tijdloze esthetische waarde nu al een design klassieker. Puur, duurzaam en krachtig. Verkrijgbaar in elke afmeting en kleurstelling.

Conference table, desk table, dining room table. Due to its timeless aesthetic value is The Original already a design classic. Pure, durable, powerful. Available in any size and color scheme.

Moderne massief eiken vergadertafel met slisverbindingen design klassieker

Design klassieker door tijdloze vormgeving, strakke heldere lijnen en puur materiaal gebruik.

moderne tijdloze vergadertafel eiken met zitbanken

Tafels van Renew-Id zijn voorzien van een Certificaat van Echtheid en uniek nummer.

Karakteristiek
Het karakteristieke van deze tafel zijn de 4 krachtige massief eiken slisverbindingen. Een slisverbinding is een sterke houtverbinding waarbij in dit geval drie vlakken per tafelhoek verlijmd zijn. Bovendien worden de verbindingen nog extra verstevigd door het boren van een gat en het plaatsen van een deuvel.

Duurzaam
Uiteraard worden zijn alle producten van Renew-Id gemaakt van duurzaam FSC hout. 100% van het hout is afkomstig uit gecertificeerde bossen. Door te kiezen voor FSC-producten krijgen bosbeheerders de middelen om het bos duurzaam te onderhouden. FSC bossen kunnen niet worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt.

Bekijk hier hoe The Original o.a. is toegepast bij ISM eCompany, Ipskamp en bij Koenen en Co

Grote tijdloze eiken vergadertafel design klassieker

The Original vergadertafel op maat gemaakt 140 x 600 cm.

tafels en salontafels gemaakt van duurzaam FSC hout.

Salontafels gemaakt van FSC hout.

Massief eiken vergadertafel met 18 stoelen

Massief eiken, kersen gebeitst

Strakke vergadertafel design klassieker met zitbanken

Renew-Id kiest uitsluitend voor duurzaam geproduceerd hout

Afmetingen en kleurstellingen

Een tafel op maat. Vergadertafel of eettafel, The Original is verkrijgbaar in alle afmetingen. Voor 8, 10, 12 of 14 personen. Meest gangbaar zijn breedtematen van 90, 100 en 120 cm en de lengtematen 220, 240, 300 en 400 cm. De meeste tafels leveren wij op hoogten van 76 en 110 cm. De poten zijn 10 x 10 cm of 8 x 8 cm. De afwerking is een beits of een vollak. Zie onderstaand enkele beitskleuren als voorbeeld. Tevens nodigen wij u uit om door te klikken naar de vollak kleurenwaaier van Sikkens. Bij een keuze voor een vollak kleur blijft de houtnerf zichtbaar. Zie als voorbeeld foto 6 op deze pagina.

Kleuren eiken tafels van Renew-Id

Eiken antraciet. Eiken opaal. Eiken Wenge gekleurd

Beits kleuren eiken tafels Renew-Id

Eiken naturel. Eiken smoked grey. Noten naturel

Meer informatie over tafel The Original

Naam *
E-mail en/of telefoon *
Mijn vraag *

Dutch design massief eiken (vergader)tafel The Original is ontworpen in 1998. Het was direct een groot succes in de consumenten markt. Niet alleen in Nederland maar ook in Belgie, Duitsland en Frankrijk. Enkele jaren later volgde de projectenmarkt en ontwikkelde de tafel zich tevens tot grote robuuste vergadertafel zonder 5e poot. De aanvankelijke naam was de "New-Id tafel". Door het enorme succes is de tafel veelvuldig nagemaakt en gekopieerd. Als reactie daar op is besloten de naam te wijzigen in "The Original". Er kan er namelijk maar één de echte zijn. Een Dutch design klassieker.