Gewoon een mooie vergaderruimte

Tafel Arki van Pedrali in combinatie met stoelen Laja 885 met Kvadrat stoffering en hanglampen L002S in de kleur geel. Heeft uw vergaderruimte ook wat aandacht nodig? Graag verwijzen wij naar dit voorbeeld waar we hebben gekozen voor Arki tafel 120 x 240 cm en de stoelen LJ1 van de Vorm. Renew-Id geeft u graag een advies op maat.

Meer informatie over de producten Pedrali, tafels, stoelen en verlichting? Vul het contactformulier in, bel of mail naar info@renew-id.nl.

Van bermgras naar tafel

Industriële (thuis) werktafel met een landelijke touche door een toplaag van bermgras. Een origineel, duurzaam en natuurlijk product van Nederlandse bodem met een fantastische look en feel. Het laminaat bestaat verder uit vezels van aardappelschillen, onderling verlijmd met organisch lijm van aardappelzetmeel. Het stalen frame heeft kokers van 30 x 30 mm. Afwerking antraciet of transparant gelakt. Verkrijgbaar in alle maatvoeringen.

Meer info over mogelijke uitvoeringen, passende stoelen en/of een keuze voor een uiterst comfortabele bureaustoel zoals de 706-CS van Chair Supply? Bel of mail naar info@renew-id.nl.

Een complete verbouwing en inrichting

En ook in Steenwijk kiest men voor bureaustoel 706-CS van het merk Chair Supply.

Een complete verbouwing en inrichting uitgevoerd door Renew-Id. Duur 4 maanden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan styling en beplanting. Voorzetwanden ter isolatie. Nieuwe verwarming en luchtsystemen. Verlichting led panelen en led-spots. Vloerbedekking Desso en looppaden betonverf. Bureautafels van Quadrio Foglio en archiefkasten. Raambekleding jaloezieën met retro mechanisme. En tenslotte comfortabel zitten, gedurende een langere periode is nooit een probleem met bureaustoel 706 CS, rug in mesh zwart.

Meer info over projectaanpak en detail gegevens van producten en kleuren? Bel of mail naar info@renew-id.nl. Ons eerste advies is gratis.