Werken in een binnentuin

Van een gedateerde showroom naar een uiterst modern multifunctioneel Atrium. In Steenwijk heeft Renew-Id de centrale ruimte binnen het industriële complex van Agrifac mogen ontwerpen en realiseren.

Een Atrium is een centrale ruimte binnen een groter geheel. Het is een plek waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten, overleggen, vergaderen in alle rust werken, maar ook voor ontspanning, lunch, koffietje, etc.

In dit Atrium is gekozen voor een terras met podium en pantry, een vergaderkas, een brainstorm arena, akoestische overleg cabines, concentratie werkplekken, experience terras en een tafeltennis tafel voor de nodige ontspanning en beweging. Al deze functies geintegreerd in een groen park met verschillende boomsoorten, bodembedekkers en watervalplanten. 
 

Vergaderkas

Tafel 120 x 320 cm, o-poten wit, blad melkglas en stoelen LJ1 van de Vorm in de kleuren wit en donkergroen. 


Pantry en bartafel


Brainstorm arena

Een creatieve ruimte voor vrij denken en interactieve presentatie sessies. Beeldscherm Flip Pro heeft dé tools voor presenteren en overleggen. 


Terras en podium

Informeel overleg in een parkachtige omgeving, koffietje, lunch, klanten en leveranciers ontvangen


Akoestische cabines

Concentratie werkplekken / video bellen en akoestische overleg-units t/m 4 personen.


The Challenge

Van uitdaging naar resultaat.


Just take a look inside

Klik op onderstaande video. Mobile first.

Auditorium

Aansluitend bij het Atrium een telescopische tribune met 142 zitplaatsen voor grotere presentaties, instructie- en promotie films.

Just take a look inside

Klik op onderstaande video. Mobile first.