In het nieuws

Oranjewoud 14 februari 2024

Werken tussen de planten. Ewald Spijker: "Het is groots van de opdrachtgever dat hij op die details niet heeft willen bezuinigen". Vakblad SGA, uitgave februari 2024.
Klik op afbeelding om te vergroten.

 

SGA         
In het nieuws

Oranjewoud 26 januari 2024

Werken in een binnentuin. Uniek in Nederland. Ondernemend Friesland, informatie en inspiratie bron voor Friesland.
www.of.nl/werken-in-een-binnentuin-uniek-in-nederland/
In het nieuws

Oranjewoud 24 januari 2024

Het blad Interieurbouw schrijft over het door Renew-Id ontworpen en gerealiseerde project "werken in een binnentuin".
www.interieurbouwonline.nl/nieuws/dynamisch-werken-in-een-binnentuin

In het nieuws

Oranjewoud 18 januari 2024

Het nieuwsmedium Interior Business schrijft over het door Renew-Id ontworpen en gerealiseerde project "werken in een binnentuin".

www.interiorbusiness.nl/renew-id-ontwerpt-binnentuin-en-atrium-voor-agrifac-in-steenwijk

Persbericht
Oranjewoud 10 januari 2024
Onderstaande berichten zijn under construction

Volledig circulaire stoel LJ1 PET felt van de Vorm. Prijs vanaf € 238,- ex. btw (Januari 2023). Kuip is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Zowel kuip als metalen frame zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Renew-Id is exclusief dealer van De Vorm. Meer info? Of wilt u een gratis inrichtingsvoorstel? Ga naar www.renew-id.nl En voor een compleet overzicht van alle producten van De Vorm ga naar www.devorm.nl

29-12-2022

Inrichtingsvoorstel Small Villa De Turf In opdracht van Hesp Projectontwikkeling bv. Een parallelle ontwikkeling van interieur en architectuur is een garantie voor het realiseren van functioneel prettige woningen. De Turf heeft een totale vloeroppervlakte van 105 m2. Model De Klaver heeft 95 m2. Klik hier voor meer inrichtingsideeën Small Villa's.

Een Small Villa is een Villa welke is teruggebracht tot de essentie van hetgeen nodig is om uiterst prettig te wonen. Enkele kenmerken van een Small Villa; een vrijstaande woning, directe toegang tot tuin, bescheiden maar praktisch terras en heerlijke zonnige tuin, voldoende ruimte voor BBQ en om vrienden en familie te ontvangen, één prima slaapkamer en minimaal 1 extra vertrek voor bijvoorbeeld werken of logés, luxe keuken en badkamer op een uitgekiend aantal vierkante meters, parkeerplaats voor 1 auto op eigen terrein. Meer info www.smallvillas.nl

22-08-2022

In het bedrijfsrestaurant van Koenen & Co gaat men de komende vele jaren genieten van de nieuwe inrichting waaronder The Original. Ontworpen in 1998. Vervolgens een enorm succes als eetkamertafel in Nederland, Belgie en Duitsland. Vandaag de dag wordt The Original vooral toegepast als bureautafel, vergadertafel, leestafel en restauranttafel. Door de ingetogen vormgeving, strakke heldere lijnen een tijdloos product, een design klassieker. Jukken 10 x 10 cm of 8 x 8 cm, met of zonder wielen en in iedere beits en vollakkleur verkrijgbaar.

20-07-2022

Tafel Arki van Pedrali in combinatie met stoelen Laja 885 met Kvadrat stoffering en hanglampen L002S in de kleur geel. Heeft uw vergaderruimte ook wat aandacht nodig? Graag verwijzen wij naar dit voorbeeld waar we hebben gekozen voor Arki tafel 120 x 240 cm en de stoelen LJ1 van de Vorm. Renew-Id geeft u graag een advies op maat.

Meer informatie over de producten Pedrali, tafels, stoelen en verlichting? Vul het contactformulier in, bel of mail naar info@renew-id.nl.

23-06-2022

Industriële (thuis) werktafel met een landelijke touche door een toplaag van bermgras. Een origineel, duurzaam en natuurlijk product van Nederlandse bodem met een fantastische look en feel. Het laminaat bestaat verder uit vezels van aardappelschillen, onderling verlijmd met organisch lijm van aardappelzetmeel. Het stalen frame heeft kokers van 30 x 30 mm. Afwerking antraciet of transparant gelakt. Verkrijgbaar in alle maatvoeringen.

Meer info over mogelijke uitvoeringen, passende stoelen en/of een keuze voor een uiterst comfortabele bureaustoel zoals de 706-CS van Chair Supply? Bel of mail naar info@renew-id.nl.

13-06-2022

En ook in Steenwijk kiest men voor bureaustoel 706-CS van het merk Chair Supply.

Een complete verbouwing en inrichting uitgevoerd door Renew-Id. Duur 4 maanden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan styling en beplanting. Voorzetwanden ter isolatie. Nieuwe verwarming en luchtsystemen. Verlichting led panelen en led-spots. Vloerbedekking Desso en looppaden betonverf. Bureautafels van Quadrio Foglio en archiefkasten. Raambekleding jaloezieën met retro mechanisme. En tenslotte comfortabel zitten, gedurende een langere periode is nooit een probleem met bureaustoel 706 CS, rug in mesh zwart.

Meer info over projectaanpak en detail gegevens van producten en kleuren? Bel of mail naar info@renew-id.nl. Ons eerste advies is gratis.

11-06-2022